Förändringar av Lundagillet på gång

Jag tänker sparka liv i Lundagillet om några dagar igen. Temat skall fokusera mer på traditionell matlagning nu. Slowfood och recept från förr. Jag är i besittning av ett par äldre kokböcker och ska försöka återskapa recepten därifrån. I en tid då folk, skadade av Masterchefs stressiga michelin-ideal faktiskt skrattar åt riktig mat och fnyser åt allt som inte är exotiskt ska jag försöka visa vilken skatt som finns i det äldre köket.

Under tiden jag donar med detta, kan sidan byta skepnad flera ggr.

Annonser
Det här inlägget postades i Åsikter om mat, slow food. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s