Om smak

Jag har funderat flera ggr på hur man skulle skriva om det här med smakupplevelser och vin och all skit och pseudovetenskap inblandat men inte riktigt kommit på ett infall. Nu när jag ser den här eminenta artikeln på ”Matmolekyler” vet jag inte ens om det behövs.

Den sammanfattar så klockrent mina aversioner för vinets proffstyckare och hur de definierar och faktiskt bestämmer smaker för amatörer och inte alls bara ”hjälper amatörerna”. Dvs påverkar resultatet och bestämmer vad som är gott och den som inte följer deras åsikter har fel.

Annonser
Det här inlägget postades i Åsikter om mat, Drycker. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s